Over ons

luckyisports.com  is een toonaangevende modewinkelketen met aantrekkelijke schoenen voor mannen en vrouwen. Sinds 1901 streven we ernaar onze klanten de best mogelijke service te bieden en deze elke dag te verbeteren. Al meer dan 60 jaar werken we aan het leveren van de best mogelijke winkelervaring, waarmee we onze klanten helpen hun stijl uit te drukken - niet alleen maar mode kopen.

luckyisports.com is de ultieme bestemming voor insiders en schoenliefhebbers van de industrie. Van krachtspelers tot stijlvolle sterren, luckyisports.com maakt gebruik van zestig jaar geschiedenis om een eerste blik te werpen op wat er nieuw is en wat de toekomst biedt in schoenen. De site is wereldwijd uw eerste stop voor schoenennieuws. Door de nieuwste verhalen te doorbreken, expertanalyse en on-trend seizoensgebonden dekking aan te bieden, verbindt luckyisports.com lezers met de onderwerpen die er het meest toe doen.

Wij geloven dat mode een zaak van optimisme is en in die geest blijven we groeien en evolueren. Snelle verzending en gratis retourneren, mobiel winkelen en opwindende nieuwe retail-partnerschappen bieden ons blijvende mogelijkheden om meer klanten op meer manieren van dienst te zijn met een frisse, relevante winkelervaring en een inspirerende stijl. Mode veranderingen. Winkelen verandert. Onze toewijding aan tevreden klanten doet dat niet.

 

Een ongelooflijk oog voor wat de toekomst biedt in de mode. Een gepassioneerde drive om verwachtingen te overtreffen.

Onze belofte aan jou

We garanderen dat alles wat we verkopen nieuw is.
Wij verkopen alleen echte producten van geautoriseerde bronnen.
We hebben een passie voor uitzonderlijke klantenservice: snel, vriendelijk en professioneel.
We kiezen de beste producten die beschikbaar zijn om u superieure kwaliteit en uitstekende waarde te bieden.
We voegen constant nieuwe items toe aan deze website, dus kom snel weer op bezoek.

Als je vragen, opmerkingen of gewoon zin hebt om te chatten, twijfel dan niet Neem contact met ons op. We zijn niet alleen vriendelijk, maar uiterst discreet en zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke winkelervaring beleeft.